Atlas Copco Rental investeert in extra aggregaten - Maintenancewijzer
197
post-template-default,single,single-post,postid-197,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Atlas Copco Rental investeert in extra aggregaten

Voor Atlas Copco Rental start het nieuwe jaar met de uitbreiding van de huurvloot met nieuwe aggregaten. De Atlas Copco aggregaten voldoen volledig aan de voorschriften voor industrie en raffinaderij gebruik en zijn uitgerust met onder andere snelheidsbeveiliging, luchtinlaatafsluiter en vonkenvanger. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de aggregaten perfect voldoen aan de eisen die de verhuurmarkt stelt en ingezet kunnen worden op allerlei projecten. Door deze investering kan de specialistische verhuurder de industrie nog beter bedienen.

De aggregaten zijn gebouwd om te kunnen presteren. Ze zijn compact en eenvoudig te transporteren, mede door de geïntegreerde lepelgaten voor vorkheftrucks en een centraal hijsoog. Een robuuste geluidsreducerende behuizing zorgt ervoor dat het geluidsniveau laag is en een betrouwbare werking gegarandeerd wordt. Eventuele vloeistoflekkages worden opgevangen door de vloeistofdichte bodem die de omgeving beschermt.

Het brandstofverbruik wordt onder controle gehouden met betrouwbare dieselmotoren voorzien van moderne digitale brandstofregeltechniek. Dit levert een aanzienlijk besparing op in de energiekosten. Daarnaast is het mogelijk om een automatische start/stop in te stellen. Afhankelijk van het gevraagde vermogen kunnen de aggregaten parallel draaien. Alle aggregaten voldoen aan de strengste richtlijnen en veiligheidseisen en kunnen geleverd worden met diverse accessoires uit de verhuurvloot.

Atlas Copco Rental is als specialistische verhuurder vooral bekend als verhuurder van diesel- en elektrische compressoren (100% olievrije perslucht). Met deze investering kan nog beter worden ingespeeld op het aanbieden van totaaloplossingen voor specialistische toepassingen met tijdelijke behoefte aan perslucht, stroom en stikstof voor industriële en talloze andere toepassingen.

www.atlascopcorental.nl