EENVOUDIG TRILLINGSMETINGEN UITVOEREN AAN ROTERENDE ONDERDELEN - Maintenancewijzer
190
post-template-default,single,single-post,postid-190,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

EENVOUDIG TRILLINGSMETINGEN UITVOEREN AAN ROTERENDE ONDERDELEN

Goede basis voor conditioned based onderhoud

 

Geveke introduceert de VShooter: een trillingsanalyse camera waarmee op eenvoudige wijze de conditie van roterende onderdelen aan motoren, pompen, ventilatoren, compressorschroefblokken, lagerblokken, e.d. kan worden vastgelegd. Eenvoudig in gebruik en goed voor uw bedrijfszekerheid!

 

Quick scan of uitgebreidere meting

De VShooter is een goede basis voor conditioned based onderhoud. De VShooter analyseert automatisch data, vergelijkt deze met referentietabellen en geeft de conditie per meetpunt weer op een foto. Daarmee maakt de camera onbalans, uitlijnfouten, loszittende montage, lagerschade en smeerproblemen snel inzichtelijk. Met de VShooter kan eenvoudig een quick scan worden uitgevoerd, maar ook metingen op diverse niveaus. De camera genereert automatisch een rapport met bevindingen die zonder additionele software kan worden gedownload. Door onderdelen tijdig te vervangen, kunnen onderhoudskosten significant worden gereduceerd!

 

Zien hoe het werkt? Klik dan op de link https://www.youtube.com/watch?v=UtT_xpp2HzQ of kom naar de vakbeurs Maintenance NEXT (11-13 april 2017 Ahoy Rotterdam), waar op stand 4.202 demonstraties en uitleg worden gegeven.