Veilige vergrendeling van grote handwielafsluiters - Maintenancewijzer
204
post-template-default,single,single-post,postid-204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Veilige vergrendeling van grote handwielafsluiters

Vergrendel handwielafsluiters met een diameter tussen 76 en 457 mm op een veilige manier met het nieuwe, inklapbare vergrendelingssysteem voor handwielafsluiters. Dankzij het inklapmechanisme is het vergrendelingssysteem gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.
Met het inklapbare vergrendelingssysteem kunt u handwielafsluiters met een diameter tot 457 mm blokkeren om de toevoer van energie of materialen naar machines te neutraliseren of te vergrendelen. Elke onderhoudsmedewerker kan tijdens het onderhoud een hangslot aan het vergrendelingssysteem bevestigen om de handwielafsluiter in de gesloten stand te vergrendelen. Dit voorkomt dat andere werknemers de machine onbedoeld opnieuw activeren, wat tot ernstige ongevallen op de werkplek kan leiden. Inklapbare vergrendelingssystemen voor handwielafsluiters kunnen ook gebruikt worden om de watertoevoer naar brandbestrijdingsmiddelen te verzekeren.

Het nieuwe, inklapbare vergrendelingssysteem voor handwielafsluiters is vervaardigd uit robuust, spuitgegoten styreen, een materiaal dat bestand is tegen veeleisende buitenomstandigheden. Het systeem kan gecombineerd worden met alle hangsloten uit het uitgebreide Brady-gamma. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen om te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van diverse sectoren. Er kunnen maximaal twee hangsloten rechtstreeks worden aangebracht. Meer hangsloten kunnen worden toegevoegd met behulp van een Lockout/Tagout-hangslotbeugel.