Maintenance NEXT 2017: Partners in Performance - Maintenancewijzer
214
post-template-default,single,single-post,postid-214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Maintenance NEXT 2017: Partners in Performance

Maintenance NEXT 2017 bouwt van 11 tot en met 13 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen. Deze editie staat in het teken van Partners in Performance. Dit thema sluit aan op de trend dat samenwerking en het delen van informatie van essentiële waarde is voor Asset Owners, fabrikanten (OEM), toeleverings- en servicebedrijven en vanzelfsprekend de professionals die op dagelijkse basis verantwoordelijk zijn voor optimale prestaties tegen reële kosten.

Nederland heeft zijn industrie nodig. Het is een bron van productie voor welvaart, werkgelegenheid en kennis. De industrie draait voor een aanzienlijk deel op infrastructuur en installaties die in de decennia na de tweede wereldoorlog gebouwd zijn. Dat zijn installaties die vandaag de dag veel meer kunnen produceren dan waar ze ooit voor gemaakt zijn. Deze ervaren assets moeten samen met het deel dat recent gebouwd is snel en flexibel in kunnen spelen op een veranderende markt. Want na een periode waarin de nadruk veelal lag op zo laag mogelijke kosten, komen de tijden van maximale beschikbaarheid weer terug. Daar zijn sterke partners voor nodig.

De onderhoudssector is een belangrijke partner voor de industrie; de instandhouding, betrouwbaarheid en beschikbaarheid hebben hoge prioriteit. Veiligheid als belangrijkste product van onderhoud en maximaal rendement als nummer twee. Om te weten welke beschikbaarheid haalbaar is, vereist diepgaande kennis van de installatie. Kennis van de assets, tools om de conditie te bepalen, de vaardigheid om er alles uit te halen en de kunst om dat de komende jaren te blijven doen. Dat is ‘Mastering Assets’. Het effectief beheer van het Nederlandse installatiepark is een gezamenlijk doel binnen de waardeketen van eigenaren, dienstverleners en productleveranciers: Partners in Performance.

Op de beursvloer en tijdens informatieve en innovatieve bijeenkomsten ontmoet de industrie elkaar. Van asset owner tot dienstverlener en professional tot leverancier. Marktpartijen, brancheverenigingen en kennispartners werken nauw samen met de organisatie om relevante informatie te bieden waarmee de beurs optimaal aansluit op ontwikkelingen, vragen en uitdagingen in de markt.