DE LEAKSHOOTER, 'S WERELDS EERSTE LEKKAGEDETECTOR MET CAMERA - Maintenancewijzer
267
post-template-default,single,single-post,postid-267,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

DE LEAKSHOOTER, ‘S WERELDS EERSTE LEKKAGEDETECTOR MET CAMERA

Spoort persluchtlekkages tijdens productie eenvoudig op!

Lekkages in persluchtleidingen zorgen ongemerkt voor extra energieverbruik en dus voor extra kosten. Het verhelpen van deze lekkages kan heel eenvoudig en het levert al snel veel op. De Leakshooter is

’s werelds eerste lekkagedetector met een camera en kent sinds kort een versie V2.0. Lekkages in een perslucht- of in een stikstofinstallatie kunnen eenvoudig tijdens productie worden opgespoord en zijn niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar!

Verbeterde detector

Een lekkagepunt wordt in grootte en intensiteit op het kleurendisplay weergegeven en kan direct met een volgnummer en datum worden opgeslagen. De Leakshooter is in te stellen op frequentie en gevoeligheid en kan tot 1.000 foto’s vastleggen Met de introductie van V2.0 is geen software meer benodigd om de vastgelegde foto’s te downloaden. Verder is de prestatie van de camera verbeterd en zijn er extra features geïmplementeerd om de oplaadbare accu langer te kunnen gebruiken. Naast de geïntegreerde camera is het volume in de koptelefoon instelbaar en kan de meetfrequentie in stappen van 1 kHz gewijzigd worden, zodat de meter ook voor andere applicaties gebruikt kan worden. De Leakshooter wordt als een complete kit met koptelefoon geleverd.

Zien hoe het werkt? Bezoek dan de vakbeurs Maintenance NEXT (11-13 april 2017 Ahoy Rotterdam), waar op stand 4.202 demonstraties en uitleg worden gegeven.

Voor meer informatie:
Geveke Energy Services
Ab Soekhoe
+31(0)20 582 2439
abs@geveke.com
www.geveke-energyservices.nl
Tijdens de beurs Maintenance Next 2017 demonstratie op standnummer 4.202