Kennis van materialen versterkt concurrentiepositie - Maintenancewijzer
238
post-template-default,single,single-post,postid-238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Kennis van materialen versterkt concurrentiepositie

Bij vrijwel alle industriële bedrijven is de materiaalkeuze verantwoordelijk voor meer dan 50% van de kosten (materiaalkosten en bewerkingskosten). Kennis op het gebied van materialen is dan ook noodzakelijk om de concurrentiepositie van een bedrijf te versterken, zowel bij concurreren op prijs als op toegevoegde waarde. Ondanks het belang van materialenkennis, hebben de meeste ondernemers en medewerkers slechts een beperkte kennis op het gebied van materialen.

Daarom heeft Teqnow dit onderwerp opgepakt en organiseert het, in nauwe samenwerking met FDP, op 20 april a.s. bij Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein de bijeenkomst ‘Nieuwe’ materialen. Doel van de bijeenkomst is om kennis zowel te verbreden als te verdiepen, waardoor de deelnemende ondernemers met deze kennis de concurrentiepositie kunnen versterken. Insteek, voor deze op de praktijk gerichte bijeenkomst, is om de kansen te tonen die reeds in de handel beschikbare materialen nu of op korte termijn bieden. Exotische materialen die zich nog in de laboratoriumfase bevinden worden niet behandeld.

De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Voor het volledige programma en aanmelden, kijk op www.teqnow.nl