World Class Maintenance event: Meer business met Smart Services - Maintenancewijzer
300
post-template-default,single,single-post,postid-300,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

World Class Maintenance event: Meer business met Smart Services

De kern van het event, dat plaats vindt op 16 mei, is om op een compacte wijze ondernemers te informeren over de kansen en uitdagingen van Smart Services, een wezenlijk element binnen Smart Industry. De centrale vraag is: “Hoe creëer ik nieuwe business door middel van Smart Services?”

Drie aansprekende presentaties inspireren u en is er veel ruimte voor interactie. Rondom specifieke thema’s worden tafeldiscussies gevoerd. Aansluitend is er ruim gelegenheid om te netwerken en zijn verschillende informatieplekken ingericht. Ondernemers ontmoeten hier collega-ondernemers en innovatieve koplopers, mensen van kennisinstellingen en intermediairs en gaan met nieuwe informatie, praktische ideeën voor innovatie en nieuwe inspiratie huiswaarts.

De aftrap wordt verzorgd door Henk Akkermans, hoogleraar Tilburg University en boegbeeld van Fieldlab Campione/CAPELLA/World Class Maintenance. Het stokje wordt overgenomen door twee praktijkverhalen door ondernemers, Hans van den Oever en Frans Huijbregts. Zij nemen u mee in het proces van integratie van Smart Services in hun bedrijf. Wat is hun aanpak en wat levert het op. Maar ook, wat zijn de valkuilen.

Na de koffiebreak is er een interactief deel onder leiding van Johan Treur, kwartiermaker CAPELLA. In groepen gaan we aan de slag met door u zelf gekozen thema’s. Ondernemers leren van elkaar en inspireren elkaar.

Na een compacte terugkoppeling is er ruim voldoende tijd om te netwerken onder het genot hapje en drankje. Deze ‘derde helft’ is een wezenlijk onderdeel van de middag!

Meer informatie en aanmelden:

https://www.kvk.nl/evenementen/434906/