Dag van de Chemische Veiligheid - Maintenancewijzer
565
post-template-default,single,single-post,postid-565,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Dag van de Chemische Veiligheid

Chemische stoffen zijn lastig om mee te werken. Een ongeluk zit in een heel klein hoekje. Om veilig te werken dient met allerlei aspecten rekening te worden gehouden. Of het nu gaat om het vervoeren van, opslaan van of werken met chemische stoffen.
Op donderdag 21 juni 2018 organiseert Sdu de tweede editie van de Dag van de Chemische Veiligheid. Eén dag volledig in het teken van het werken met gevaarlijke stoffen.
Bent u verantwoordelijk voor het veiligheidsbeleid bij een bedrijf binnen de chemische industrie? Bent u vervoerder van chemische of gevaarlijke stoffen of beheert u een opslag ervan? Wordt er binnen uw organisatie gewerkt met chemische en/of gevaarlijke stoffen? Dan is de Dag van de Chemische Veiligheid dè plek bij uitstek voor u! Laat u inspireren en adviseren door verhalen van experts op het gebied van:
Opslag van chemische en gevaarlijke stoffen
Vervoeren van chemische en gevaarlijke stoffen
Gebruik van chemische en gevaarlijke stoffen
Een reeks van ervaringsdeskundigen en experts zorgen ervoor dat u geïnspireerd weer naar huis gaat. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat u grotendeels uw eigen programma samenstelt. Verdeeld over meerdere sessierondes volgt u die sessies die aansluiten op uw dagelijkse praktijk. Deelname kost € 99 p.p.