Heijmans werkt verder aan Paleis Het Loo - Maintenancewijzer
577
post-template-default,single,single-post,postid-577,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Heijmans werkt verder aan Paleis Het Loo

Heijmans heeft de definitieve gunning ontvangen voor het vernieuwen en uitbreiden van de elektrotechnische installaties van museum Paleis Het Loo. Vorige maand ontving Heijmans al de opdracht voor de werktuigbouwkundige installaties van het museum. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en de oplevering staat gepland voor oktober 2020. De omvang van de opdracht bedraagt bijna 7 miljoen euro
De opdracht bestaat onder andere uit het uitbreiden en renoveren van de elektrotechnische installaties van Paleis Het Loo. Zo worden onder andere de beveiligingsinstallaties, centrale energievoorzieningen, een krachtstroominstallatie, verlichtingsinstallatie en een communicatie-installatie (omroep, data en GSM) aangepakt.
Met de opdracht wordt een vervolg gegeven aan de samenwerking met Paleis Het Loo, waar Heijmans al dertien jaar zorg draagt voor het onderhoud van de beveiligingsinstallaties.
De komende jaren wordt Paleis Het Loo grootschalig gerenoveerd en uitgebreid. Aanleiding is het groeiend aantal bezoekers van het museum, noodzakelijk onderhoud en de behoefte om bezoekersfaciliteiten te verbeteren en uit te breiden.