De Revolutie van Geo-ICT - Maintenancewijzer
343
post-template-default,single,single-post,postid-343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

De Revolutie van Geo-ICT

Het team van Geodirect is iedere dag bezig met de vraag hoe wij onze klantrelaties vooruit kunnen helpen met vooruitstrevende oplossingen. Doordat we met onze relaties hun bedrijfsprocessen onder de loep nemen komen we samen tot innoverende procesoptimalisaties. Deze innovaties delen we graag met u in de vorm van een serie white papers.

In deze white paper leest u hoe Geodirect aannemers helpt om aan te sluiten op de 24-uurs processen van Synfra en het Digitaal Samenwerking Platform (DSP), waarmee een kwaliteitsslag wordt gerealiseerd voor zowel de aannemers als de netbeheerders.
Door intensieve samenwerking met alle betrokken partijen en de inzet van de juiste combinatie out of the box Geo-ICT oplossingen, komen grensverleggende tools tot stand die foutkansen en kosten reduceren en daarmee meerwaarde creëren voor de gehele sector.

Download

Geo-ICT zorgt voor revolutie in de geulen
Daar waar in het verleden werd gesproken over digitale uitwisseling ging het in de praktijk over het heen en weer sturen van CAD, GIS, Excel en PDF bestanden. Binnen het 24-uurs proces wisselen we gegevens uit via XML, waarbij ruim 95% van de revisie data zonder menselijke interventie direct vanuit het veld wordt verwerkt in het GIS en ERP van de netbeheerders.
Op de achtergrond een complex proces, maar door juist de focus te leggen op de monteurs en de werkvoorbereiders, waarmee het succes van de automatiseringsslag valt of staat, is Geodirect er onder het motto “keep it stupid simple” in geslaagd de gehele procesautomatisering te vereenvoudigen voor de aannemers.
In tegenstelling tot veel andere sectoren, waar de digitale uitwisseling van gegevens al vele jaren een begrip is, staat dit bij een heleboel partijen in de kabels- en leidingen sector nog in de kinderschoenen. Benieuwd wat Geodirect voor uw organisatie kan betekenen en hoe we het gehele proces kunnen ondersteunen? Download gratis onze white paper en kom meer te weten over hoe wij de verbinding leggen tussen de man achter het bureau en die in het veld. Heeft u vragen naar aanleiding van de white paper? Neem dan gerust contact op.