Leergang Asset Management - Maintenancewijzer
621
post-template-default,single,single-post,postid-621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Leergang Asset Management

Op 10 oktober 2018 start Traduco in samenwerking met de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud), de praktische leergang Asset Management. Deze leergang maakt onderdeel uit van de NVDO Maintenance Academy. De 7-daagse leergang biedt u het meest totale Asset Management kennis en vaardigheden pakket. Deze training kan tevens in company gegeven worden.

Cursus: Leergang Asset Management
Organisatie: NVDO/Traduco
Datum: Start 10 oktober 2018
Locatie: Hotel Bergse Bossen, Driebergen
Lees meer…