NIEUW: Verdiepende training Life Cycle Costing en Total Cost of Ownership -
614
post-template-default,single,single-post,postid-614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

NIEUW: Verdiepende training Life Cycle Costing en Total Cost of Ownership

LCC is een methodiek die u helpt een krachtige business case voor kapitaalsinvesteringen op te stellen. Bedrijven worden zich ook steeds meer bewuster van de risico’s bij het beoordelingsproces van investeringen. Investeringen waar u gedurende de gebruiks- en levensduur optimaal rendement uit wil halen. Rendement dat wordt gerealiseerd door een optimale balans tussen de variabelen prestaties, risico’s en kosten te ontwikkelen en te waarborgen. Kan er beter een renovatie of vervanging plaatsvinden of dient de onderhoudsstrategie te veranderen? De LCC methodiek helpt u gedurende de levensduur in het realiseren van een optimale kosteneffectiviteit.

Cursus: Verdiepende training Life Cycle Costing en Total Cost of Ownership
Organisatie: Traduco
Datum: 12 en 26 september 2018, beide van 9-13 uur
Locatie: Hotel Bergse Bossen, Driebergen

Vanuit vele verzoeken van deelnemers aan onze leergang Asset Management bieden wij hiervoor deze verdiepende LCC-training aan welke in 2 dagdelen wordt gegeven. In deze training is voldoende tijd beschikbaar voor interactie en vragen van de deelnemers. U gaat een specifieke Business Case opzetten voor het bedrijf waar u actief bent of u werkt een door Traduco voorbereide business case uit.

Deze training wordt gegeven bij minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Voor deze training beschikt u al over goede basiskennis van het onderwerp.

Programma eerste dagdeel:

Definities, wat is LCC en TCoO
Cash flow analyse
Werken met Netto Contante Waarden (NPV)
Opzet van Scenario analyses

Programma tweede dagdeel:

Presentaties en bespreking van de Business Case(s)

Prijs: € 650 p.p. exclusief BTW

Voor meer informatie, neem contact op.

Contact 

Inschrijven