Maintenance NEXT en Euroforum slaan handen ineen - Maintenancewijzer
667
post-template-default,single,single-post,postid-667,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Maintenance NEXT en Euroforum slaan handen ineen

Maintenance NEXT en Euroforum hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Tegelijk met de driedaagse vakbeurs voor industrieel onderhoud, van 9 t/m 11 april 2019 in Rotterdam Ahoy, organiseert Euroforum samen met dochterbedrijven NIB en SBO een meerdaags congres. Door de samenwerking wordt nog meer inhoud aan het kennisplatform dat Maintenance NEXT toegevoegd.

De overeenkomst houdt in dat opleidings- en trainingsbureau en congresorganisator Euroforum, in nauwe samenwerking met dochterondernemingen Nederlands Instituut voor de Bouw (NIB) en Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) tegelijk met de vakbeurs Maintenance NEXT een congres organiseert waar toonaangevende sprekers uit de (petrochemische) industrie acte de presence zullen geven. Zowel congres als vakbeurs zijn bedoeld voor professionals uit de wereld van industrieel onderhoud zoals opdrachtgevers, contractors en leveranciers.

Maintenance NEXT vervult al decennia lang een belangrijke netwerkfunctie binnen de branche en organiseert iedere twee jaar de belangrijkste vakbeurs in de Benelux. Daarnaast is het een toonaangevend kennisplatform dat meerdere keren per jaar evenementen organiseert met en bij haar partners. Pieter Bas Dujardin, exhibition manager bij Rotterdam Ahoy, is content met de samenwerking: “Maintenance NEXT wil uitdrukkelijk een platform zijn voor de hele branche om te netwerken, inspireren, kennis uit te wisselen en op te doen. Door tegelijk met onze drukbezochte vakbeurs een congres te organiseren geven we nog meer invulling en inhoud aan dat streven. Ook zullen wij beide initiatieven optimaal integreren zodat congresdeelnemers en exposanten elkaar gaan ontmoeten. Euroforum is met zijn dochterbedrijven de ideale strategische partner. Niet in de laatste plaats vanwege zijn grote kennis van onze doelgroepen.”

Ook Frank van Summeren, business leader bij Euroforum, kijkt uit naar de samenwerking. “Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking en onze gezamenlijke inspanning een positieve invloed heeft op het welslagen van zowel vakbeurs als congres. Netwerken en kennis delen staan meer dan ooit centraal. Samen bieden we meerwaarde voor de bezoekers, standhouders en alle partners van Maintenance NEXT. Niemand die iets in industrieel onderhoud doet kan in april 2019 nog om Rotterdam Ahoy heen.”

Maintenance NEXT is het belangrijkste platform voor industrieel onderhoud in de Benelux. Meerdere keren per jaar worden netwerkbijeenkomsten georganiseerd bij en door strategische partners. Eens in de twee jaar vindt in Rotterdam Ahoy een vakbeurs plaats onder de vlag van Maintenance NEXT. Het is dé belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Lage Landen. Hier komt de hele sector drie dagen bijeen met als doel het Nederlandse installatiepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren.