Assets aan het eind van de levenscyclus - Maintenancewijzer
762
post-template-default,single,single-post,postid-762,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Assets aan het eind van de levenscyclus

De Nederlandse maintenance sector is een belangrijke economische pijler. Met een jaarlijkse omzet van €30 miljard en inzet van 300.000 fte’s. Met de nieuwste technologie werken we aan het uptimen van veelal verouderde assets.

In Nederland zijn veel industriële installaties tussen 1960 en 1980 gebouwd. Dat betekent dat voor een belangrijk deel het einde van de levenscyclus nadert. Terwijl betreffende installaties nog steeds een enorme bijdrage leveren aan onze economie. Juist hier is professioneel onderhoud op topniveau van toegevoegde waarde. Met het juiste onderhoud worden bedrijfszekere, duurzame, veilige, efficiënte en winstgevende assets gecreëerd. Daarbij wordt de sector extra uitgedaagd door strenge wet- en regelgeving. Dat vraagt om creatief denken en dat vraagt om innoveren.

Maintenance managers en plant managers moeten de juiste bagage voorhanden hebben opdat men weloverwogen de juiste keuzes kan maken. Via het online platform www.maintenancewijzer.nl houden wij u goed geïnformeerd. In deze gids vindt u alvast een aantal items welke u in de praktijk kunt toepassen.

Lees hier de MaintenanceWijzer 2018-2019 online.