Predictive Maintenance 4.0 - Maintenancewijzer
786
post-template-default,single,single-post,postid-786,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Predictive Maintenance 4.0

Over predictive maintenance als belofte in de optimalisatie van het gebruik en onderhoud van assets wordt al decennia gesproken.

Door de mogelijkheden die big data tegenwoordig biedt, staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Deze data zijn afkomstig van sensoren, over omgevingsfactoren en de onderhoudsgeschiedenis, uit externe bronnen. Met geavanceerde analysetechnieken valt nauwkeuriger dan ooit te voorspellen wanneer een asset dreigt te falen. Het onderhoud kan slimmer ingericht worden op basis van de data-analyse.

De potentie van predictive maintenance met big data is enorm en laat inmiddels ook concrete resultaten zien. Een sterk verbeterde uptime, verlenging van de levensduur van assets, significante verhoging van de veiligheid voor uw mensen en de omgeving en natuurlijk verdere verlaging van de kosten voor onderhoud.

Veelbelovende mogelijkheden in de praktijk

Maar hoe zit het nu met het waarmaken van die veelbelovende mogelijkheden in de praktijk? In de afgelopen maanden hebben PwC en Mainnovation vervolgonderzoek gedaan naar de inzet van big data voor predictive maintenance bij bedrijven in Nederland, Duitsland en België. De inzichten die we uit dit tweede onderzoek hebben verkregen delen we graag met u bij de tijdens de bijeenkomst ‘PdM 4.0 delivers results’ op donderdag 29 november 2018. Daarnaast laten we u enkele cases uit de praktijk zien die demonstreren wat het betekent om big data toe te passen op het management en onderhoud van diverse type assets.

Programma:

13:30Ontvangst
14:00Opening door de dagvoorzitter Michel Mulders, Partner, PwC Advisory
14:15Resultaten “Marktonderzoek Predictive Maintenance 4.0” – Mark Haarman, Managing Partner, Mainnovation
14:45Best practice 1
15:15Pauze
15:40Best practice 2
16:10Panel discussie
17:00Afsluiting door de dagvoorzitter Michel Mulders, Partner, PwC Advisory
17:10 – 18:00Borrel

Locatie
Mainnovation Meeting House
Johan de Wittstraat 2
3311 KJ Dordrecht

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met PwC.
Deelname is gratis en registratie kan via onderstaand formulier.

Aanmelden Predictive Maintenance 4.0 event 29 november 2018