Operational Excellence in Smart Industry - Maintenancewijzer
815
post-template-default,single,single-post,postid-815,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Operational Excellence in Smart Industry

Op 28 november aanstaande organiseren wij het webinar: Operational Excellence in Smart Industry. We zien namelijk dat Smart Industry veel kansen biedt als het gaat om slimmer en efficiënter werken. Maar ook in relatie tot kwaliteit, veiligheid en milieu gebeurt er ontzettend veel. Tijdens het webinar geven we inzicht in de wijze waarop organisaties hierop kunnen inspelen, en met relatief eenvoudige toepassingen invulling kunnen geven aan verdere digitalisering van hun organisatie.

Meer info op: https://www.infoland.nl/webinars/