FLIR voltooit strategische investering in DroneBase - Maintenancewijzer
1072
post-template-default,single,single-post,postid-1072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default

FLIR voltooit strategische investering in DroneBase

FLIR wordt exclusieve leverancier van warmtebeeldtechnologie voor de inspectieservices van DroneBase en trainingspartner voor zijn zakelijke pilotennetwerk. DroneBase, een internationaal dronebedrijf dat ondernemingen toegang geeft tot een van de grootste Unmanned Aerial Surveillance (UAS)-pilotennetwerken ter wereld. Dankzij de investering wordt FLIR de exclusieve leverancier van oplossingen met warmtebeeldtechnologie en de officiƫle leverancier van trainingen in warmtebeeldtechnologie voor kleine UAS voor het zakelijke pilotennetwerk van DroneBase via het FLIR Infrared Training Center.

De investering in DroneBase zorgt ervoor dat meer piloten die dagelijks met drones vliegen in contact komen met FLIR-warmtebeeldtechnologie. Het zakelijke pilotennetwerk van DroneBase krijgt training van professionele thermografen. Dit biedt DroneBase de mogelijkheid om op grotere schaal gespecialiseerde warmtebeeldinspectieservices aan te kunnen bieden aan klanten. Het biedt FLIR de mogelijkheid om DroneBase in de toekomst te voorzien van aanvullende services.

De piloten DroneBase van hebben ruim 100.000 commerciƫle vluchten voltooid in meer dan 70 landen. Dit gebeurde in diverse sectoren, waaronder commercieel en residentieel vastgoed, de verzekeringsbranche, telecommunicatie, bouw en media. FLIR en DroneBase gaan samen gespecialiseerde trainingen ontwikkelen voor DroneBase-piloten. Hierdoor wordt een exclusief pilotennetwerk gerealiseerd via een DroneBase-certificeringsproces.

De strategische investering in DroneBase geeft FLIR de mogelijkheid om maatwerk warmtebeeldoplossingen leveren aan ondernemingen van iedere omvang. De toegang tot waardevolle gegevens biedt belanghebbenden de mogelijkheid om betere besluiten nemen over hun belangrijkste activa.