Terugblik Maintenance NEXT - Maintenancewijzer
1088
post-template-default,single,single-post,postid-1088,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default

Terugblik Maintenance NEXT

De onderhoudswereld verandert razendsnel en dat was goed te zien’’, blikt Exhibition Manager Pieter Bas Dujardin tevreden terug. De beursvloer van de Maintenance NEXT was goed gevuld met ruim 250 exposanten die hun nieuwste technieken, innovaties en hightech producten lieten zien.

Het uitgebreide kennisprogramma draaide om drie thema’s: People, Ageing Assets en Smart Industry. Drie dagen lang trok het Maintenance Theater en de Ronde Tafel sessies geïnteresseerd publiek. Ook de NEXT Generation Day trok met het speciale studentenprogramma bijna 400 geïnteresseerde studenten. Vacatures van onder andere Shell, ENGIE en AVR werden gekoppeld aan de aanwezige studenten.