1-daagse training Life Cycle Costing en Total Cost of Ownership - Maintenancewijzer
1224
post-template-default,single,single-post,postid-1224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

1-daagse training Life Cycle Costing en Total Cost of Ownership

Datum in afstemming met de opdrachtgever

Life Cycle Costing (LCC) is een methodiek om op basis van kosten, de optimale levensduur van een fysieke asset , de functievervuller, gedurende de gehele levenscyclus te bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met de investeringskosten, de beheer-, gebruiks- en onderhoudskosten, de gemonetariseerde maatschappelijke kosten als gevolg van falen (storingen) van een fysieke asset en tenslotte de ‘sloopkosten’.

Asset Life Cycle Management helpt de asset eigenaar in het realiseren van een zo optimaal mogelijke kosteneffectiviteit gedurende de gehele levenscyclus van het object, en de daaraan gerelateerde fysieke assets. Concreet betekent dit het realiseren van een optimale balans tussen kosten, prestaties en risico’s door het maken van bewuste keuzes ten aanzien van deze variabelen.

De training is gericht op asset eigenaren, asset-, operations-, project- en tendermanagers, reliability- en maintenance engineers en financieel managers.

De training wordt gegeven door ervaren senior consultants van Traduco, die een brede kennis en ervaring hebben opgebouwd binnen verschillende marktsegmenten. Traduco is een onafhankelijke adviesorganisatie, deskundig op het gebied van definiëren, invoeren en borgen van assetmanagement binnen de gehele organisatie. Opdrachtgevers worden op een pragmatische wijze door ervaren Traduco consultants ondersteund in het gehele proces van kennisopbouw, toepassing en borging van assetmanagement. Voor meer informatie kijkt u op www.traduco.nl