Maintenance webinar - Maintenancewijzer
1221
post-template-default,single,single-post,postid-1221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Maintenance webinar

powered by NVDO en Terra Inspectioneering

Vrijdag 8 oktober, 12.55-14.00 uur

De impact van drones op Asset Management

Het gebruik van drones heeft, zowel letterlijk als figuurlijk, de laatste jaren een vlucht genomen binnen de Industrie. De op afstand bestuurbare luchtvaartuigen kunnen op verschillende manieren worden ingezet, waaronder voor het uitvoeren van inspecties.

In dit bijzondere webinar bespreken wij de verschillende voordelen van het gebruik van drones voor Asset Management. Zo zouden bijvoorbeeld inspecties veiliger kunnen worden uitgevoerd, wanneer er niet meer op hoogte wordt gewerkt en kunnen drones de efficiƫntie verbeteren en de beschikbaarheid van Assets aanzienlijk te verhogen.

Tijdens dit Maintenance Webinar bespreken we:

  • De rol die drones/robotica spelen in dit strategisch initiatief van de Asset Owners om te voldoen aan wet en regelgeving (compliance)
  • Het portfolio aan beschikbare oplossingen vandaag en in de toekomst
  • De resultaten van de nieuwe gedigitaliseerde technologie m.b.t. inspecties van besloten ruimtes en de impact op veiligheid, verkorten inspectietijd (snelle pitstop) en verlengen van de inspectie cyclus door gevalideerde data in combinatie met de RBI strategie (Risk Based Inspection)