Maintenance Webinar - Maintenancewijzer
1219
post-template-default,single,single-post,postid-1219,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Maintenance Webinar

powered by NVDO, BAM Infra Asset Management en Rijkswaterstaat

4 oktober, 12.55-14.00 uur

ADAPT Installaties; de meerwaarde voor Asset Management

De meeste cruciale infra assets in Nederland zijn gebouwd in de jaren ‘60. Denk hierbij aan sluizen, gemalen, beweegbare bruggen en tunnels. Veel van deze assets zijn verouderd en de gebruikers-intensiteit is de afgelopen decennia flink toegenomen. De combinatie van verouderde infrastructuur en verhoogd gebruik, vraagt daarom naar een realtime inzicht in de staat van deze installaties. Daarnaast vormt binnen de infrasector een tekort aan domeinkennis en technisch personeel een steeds groter probleem. Dit vraagt weer om een efficiënte inzet van domeinkennis.

Om deze redenen werken BAM Infra Asset Management en Rijkswaterstaat samen aan een effectieve en duurzame manier van het onderhouden van assets. Samen hebben zij ADAPT Installaties ontwikkeld, een realtime (onderhouds)dashboard. Met ADAPT Installaties worden data, technologie en domeinkennis met elkaar verbonden, waardoor echte meerwaarde ontstaat. Het geeft inzicht voor de gehele Asset Management keten, voor de opdrachtgever, BAM en andere (onder)aannemers.

In dit webinar maak je kennis met:

ADAPT Installaties, wat is het en wat kan je ermee?

Hoe hebben BAM Infra en Rijkswaterstaat dit tot stand gebracht?

Wat zijn de toepasbare mogelijkheden?

Hoe gaat de toekomst er op dit gebied uitzien?

Voor meer informatie www.nvdo.nl