PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication starten samenwerking - Maintenancewijzer
1213
post-template-default,single,single-post,postid-1213,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication starten samenwerking

PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication starten een samenwerking voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Zorg voor het milieu is van zeer groot belang en de regelgeving wordt steeds strenger. Daarom is er in veel industrieën steeds meer behoefte en vraag naar biologisch afbreekbare smeermiddelen die goede prestaties bieden. Zeker omdat er milieuvriendelijke producten zijn die beter presteren dan gangbare smeermiddelen. Om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het essentieel om een betrouwbare lokale partner te hebben. Dat is één van de redenen waarom PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication met trots aankondigen dat ze gaan samenwerken op de Nederlandse en Vlaamse markt.

Tim Lämmle, Vice President van PANOLIN: “Met deze samenwerking versterken we onze positie op een markt die op dagelijkse basis hoge kwaliteit en biologisch afbreekbare smeermiddelen nodig heeft. Samen met Van Meeuwen gaan we onze servicemogelijkheden upgraden en onze aanwezigheid in de markt versterken.” Rogier van Meeuwen, Managing Director van Van Meeuwen Lubrication: “PANOLIN is al ruim 35 jaar actief in o.a. de commerciële scheepvaart, de offshore en de baggerindustrie, maar ook onshore in de bouw, de landbouw en natuurbeheer. Het is ook wereldwijd één van de meest bekende merken voor bio-smeermiddelen. Ons lokale team heeft heel veel expertise en kennis op het gebied van smering, en klanten van PANOLIN kunnen daar van profiteren. Ik ben heel trots dat we dit portfolio high performance smeermiddelen mogen toevoegen aan onze bestaande merken. Het betekent voor Van Meeuwen Lubrication een nog breder assortiment smeermiddelen voor onze klanten. Daarnaast kan Van Meeuwen met de producten en de reputatie van PANOLIN meer markten gaan aanvliegen en nog meer oplossingen op maat gaan aanbieden.”