Megasaver voor opslag van lithium-ion batterijen - Maintenancewijzer
1216
post-template-default,single,single-post,postid-1216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-10.0,elementor-default,elementor-kit-1167

Megasaver voor opslag van lithium-ion batterijen

Van een opdrachtgever uit het zuiden van het land kreeg Hiltra Barneveld het verzoek mee te denken over de veilige opslag van grote hoeveelheden beschadigde lithium-ion batterijen uit mobiele telefoons. Door de specifieke gevaareigenschappen en het hoge brandrisico, kan niet volstaan worden met een standaard oplossing.

Als één van de weinigen heeft Hiltra Barneveld de expertise in huis om dit soort vraagstukken te beantwoorden met een veilige oplossing die mens en milieu optimaal beschermd tegen de desastreuze gevolgen van een lithium-ion brand. Het ontwerp, de uitvoering en inrichting van de opslagvoorziening is in samenspraak met de opdrachtgever tot stand gekomen en uiteraard voor goedkeur besproken met het bevoegd gezag. Het geleverde Megasaver brandcompartiment heeft een brandwerendheid van 60 minuten, is voorzien van een brandbewakingssysteem met automatische doormelding, sms-alarmfunctie en een gecertificeerd brandblussysteem. Voor meer informatie kijk op www.hiltra.com